Автосервизни услуги

ЕКСПЕРТИЗА
БЪРЗИНА
ТОЧНОСТ

В автоцентър „ЖИЖО 82“ разполагаме със съвременна техническа база за извършване на всякакъв вид сервизна дейност. Извършваме автоуслуги на леки автомобили, лекотоварни автомобили, джипове и 4Х4. Грижим се клиентите да се чувстват сигурни и затова на първо място е важно да предложим най-доброто качество на атрактивни цени. Разполагаме с високо квалифициран технически персонал, гаранция за качествено и срочно извършване на съответната услуга.

 

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

Рaзполагаме с голямо разнообразие от гуми за всеки сезон и без значение от вида на превозното средство. Фирмата е официален вносител на автомобилни гуми Michelin, Bridgestone, Goodyear, Pirelli, Continental, Dunlop, BFGoodrich, Firestone, Fulda, Debica, Point’s, Fortune, Prinx, Gripmax , Hifly, Nexen, Kumho и други марки. Обръщаме сериозно внимание на гумите, с които шофират клиентите ни, тъй като са от огромно значение за сигурността им на пътя. Квалифицираните ни специалисти ще извършат демонтажа, монтажа и баланса на гумите с помощта на съвременно оборудване.

Изправяне на джанти

Благодарение на висококачествените машини, с които работим нашите специалисти ще се погрижат да възстановят джантата на Вашия автомобил бързо и прецизно без следа от действието, което е причинило тово – удар, проблем на пътя или някоя дупка. При смяната на джанта не се включва: монтаж, баланс и поставяне. Ако желаете тези услуги да бъдат извършени те се заплащат допълнително според действащия ценоразпис.

Хотел за гуми

Всеки сезон е ангажиран със смяна на гумите. От голямо значение е правилното им съхраняване. Не всеки има свободно и подходящо място. За да не се окаже това проблем за Вас ние от автоцентър „ЖИЖО 82“ предлагаме т.нар. услуга “Хотел за гуми”. След смяната на гумите нашите колеги ще се погрижат да ги подготвят и съхранят в подходящо за това място защитено от пряка слънчева светлина и влага. Периодът на услугата е 6 месеца.

Автосервизни услуги

-ремонт ходова част

-смяна ремъци

-смяна масла и филтри

– Регулиране на преден и заден мост

При нерегулиран преден или заден мост последствието за Вашия автомобил ще е неравномерно износване на гумите. За да се избегне това нашите специалисти препоръчват задължително извършване на реглаж особено при по-дълъг пробег на автомобила или когато сменяте гумите си. Ще Ви покажат къде са били проблемите и ще получите допълнителни съвети.

Компютърна диагностика – ЕЛКОН

Компютърна диагностиката (Елкон) за изчистване на грешките от Вашия автомобил. Екипът ни ще Ви съдейства с всичко необходимо, за да сте уверени на пътя.

Вашите гуми са
нашата мисия!