0 продукта - 0,00 лв.
Нямате продукти в количката.

Реглаж на преден и заден мост - Варна

Реглаж на преден и заден мост - Автоцентър Жижо - Гуми и Сервиз

След като сме извършили ремонт по ходовата част на Вашия автомобил, ние задължително ще извършим необходимите настройки за сходимост. По този начин ще предотвратим неравномерното износване на гумите на автомобила и ще се погрижим за неговата безопасност. На нашите клиенти препоръчваме реглаж на автомобила и след смяна на гуми, по-дълъг пробег или продължително шофиране върху смесен терен.

Как се стига до повреда

Премерването на геометрията и сходимостта на всяко едно от колелата се сравнява с дадените от производителя фабрични спецификации. Извършва се успоредно и оглед за правилно износване на гуми, за състоянието на окачването и за други потенциални причини, които могат да причинят проблеми с реглажа на колата ви. Цените за реглаж на мост – преден и заден варират в зависимост от марката и модела на автомобила. Важен е и видът – дали става дума за лек автомобил, спортен автомобил, джип, лекотоварен или 4х4, или пък друг. При паркирането и маневрирането всеки ден, гумата се удря в бордюра. Това допринася за изместване на геометрията на автомобила. При реглаж на мостове – преден и заден едновременно е нужна по-голяма прецизност. Така ще може да се уеднакви геометрията еднакво и на четирите колела.

Симптоми за проблем и нужда от реглаж на преден и заден мост

Ако често имате усещането, че автомобила при движение направо тегли в някаква посока, вероятно има проблем с асфалта или се нуждаете от реглаж. Вероятно имате нужда от реглаж на преден и заден мост, ако има осезаемо теглене на волана на дясно или на ляво. За наличието на проблем могат да ви подскажат и белези за неравномерно износване на гумите по външния или вътрешния борд. Tествайте автомобила и периодично го оглеждайте за нужда от реглаж, защото в противен случай гумите ви са в опасност, а стойността им е доста по-голяма от тази на реглажа. Добре е да бъде направен реглаж на автомобила винаги при смяна на гуми и джанти.

Свържете се с нас за повече информация и цени за реглаж на преден и заден мост

Работно време: 08:00 - 18:00 (понеделник-петък), Събота: 08:00 - 17:00

гр. Варна, бул. Република № 97

+359 52 742250

бул. Цар Освободител № 220

+359 52 510 414

бул. Д-р Янаки Богданов № 1 (Бризовете, след Пикадили парк)

+359 887 40 71 77