0 продукта - 0,00 лв.
Нямате продукти в количката.

Купи онлайн зимни гуми на страхотни цени от Автоцентър Жижо

Огромно разнообразие от зимни гуми за Вашия автомобил. При нас ще намерите най-евтините зимни гуми със страхотно качество на марки като: Michelin, Goodyear, Dunlop, BF Goodrich, Kleber, Kormoran, Infinity, Kumho, Fulda.

Автоцентър Жижо Ви предлага богат избор от зимни гуми за вашия лек автомобил! При нас ще намерите богат избор от нови автомобилни гуми за леки коли, лекотоварни автомобили и джипове (4х4) на достъпни цени. Качеството е гарантирано, защото ние доставяме зимни автогуми от световноизвестни компании. Изберете и поръчайте по марка, модел или размер онлайн и ние ще имаме грижата да ги получите в най-кратък срок.

Зимната гума (или „гума за сняг” в съответствие с Директива 92/23 / ЕИО на Съвета) се определя като гума „с шарка на протектора и структура, които са предназначени основно, за да се гарантира по-добра работа от тази на нормална гума в кал и пресен или топящ се сняг. Маркировката за гуми, одобрени за използване при кални и снежни условия, е M + S (или M.S, M & S, което означава Mud & Snow-кал и сняг). Основна характеристика на зимните гуми са т.нар. ламели: напречни малки нарези в грайфера на гумата. Те повишават сцеплението, като „захапват“ снега с ъгълчетата си. Благодарение на специалния си дизайн с множество ламели, зимните гуми имат много по-голяма контактна площ с пътя, което гарантира по-добра устойчивост и по-къс спирачен път.

С оглед на зимните метеорологични условия в България - сняг, дъжд и минусови температури - най-удачното решение за зимния сезон е да смените гумите си с такива, които са проектирани да се държат добре както на сняг, така и на лед и студен асфалт. Нека не забравяме, че повечето от нас карат предимно в градски условия, което означава по-скоро мокри пътища, покрити с киша и луга.

Ние от Автоцентър Жижо Ви предлагаме голям и избор от висококачествени и евтини зимни гуми.

Не са открити продукти.